facebook

Нетверезий чоловік напав на дитину у столичному супермаркеті ВІДЕО

Зловмисник у стані алкогольного сп’яніння у київському супермаркеті напав на неповнолітнього хлопчика та почав душити. Однак йому завадила мама та викликала поліцію. 

Повідомлення про те, що у приміщенні супермаркету на проспекті Павла Тичини невідомий напав на дитину, надійшло до чергової частини Дніпровського управління поліції. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію.

“Поспілкувавшись із очевидцями, правоохоронці з’ясували, що біля каси чоловік напав на 9-річного хлопчика та почав його душити. Мама, яка стояла поруч, накинулася на незнайомця. Після чого зловмисник відпустив дитину”, – вказали у поліції.

Чоловіка затримали охоронці закладу та тримали до приїзду поліцейських. Затриманого доставили до управління поліції для з’ясування усіх обставин події. Ним виявився місцевий житель, 1977 року народження. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

За результатами тесту, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння (3,09 проміле).

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, та суд обрав йому міру запобіжного заходу – особисте зобов’язання. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

22.05 в "Форі" на Тичини невідомий ледь не звернув шию хлопчику.

Gepostet von Rutkovskiy Viktor am Donnerstag, 23. Mai 2019

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...