facebook

Гороскоп на тиждень з 27 травня по 2 червня: що потрібно зробити кожному зі знаків Зодіаку, щоб він був вдалим

В цілому цей тиждень буде вкрай позитивним майже для всіх Знаків, тому варто позбавити себе від зайвих переживань.

 

 

Овен

У Овнів все буде в порядку з емоційним фоном, тому можна займатися будь-якими справами в будь-який з днів. Зірки наділять цих людей терпінням, далекоглядністю і спокоєм. Астрологи кажуть, що можна займатися чим завгодно, йдучи з головою в любов або віддаючи перевагу робочих обов’язків. Помірні і важливі покупки теж можна здійснювати в будь-який день.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Велика удача чекає Овнів в плані спілкування з людьми. 28, 29, 30 травня, а також 1 і 2 червня Плутон посприяє створенню нових зв’язків. Це будуть яскраві дні, в які є шанс познайомитися з кимось цікавим. Одиноким Овнам це повинно припасти до смаку, тому що немає кращого часу для пошуку другої половинки. Понеділок буде непростим днем, тому краще скористатися порадами про те, як правильно почати новий тиждень.

Телець

Цей тиждень буде яскравим і позитивним. Зірки і планети опиняться в дуже хорошому положенні відносно один одного, тому життя Тельців заграє всіма барвами. Абсолютно кожен день буде різним і несхожим на інші. Причиною служать невеликі, але важливі зміни в настрої зірок. Найсприятливіший день – п’ятниця: в останній день весни Тельцям відкриються нові таємниці, які допоможуть цим людям зрозуміти, чого вони насправді хочуть від життя.

Вихідні краще провести з сім’єю або з друзями. Можна відправитися в спільну подорож, відвідати інше місто або навіть країну. Корисними будуть на цьому тижні покупки, зміна обстановки. Не варто забувати про надання допомоги оточуючим. Це істотно підвищить авторитет Тельців.

Близнюки

На цьому тижні у Близнюків буде чотири яскравих і продуктивних дня. Йдеться про 29, 30, 31 травня та 1 червня. Решта три теж будуть хорошими і продуктивними, але в перераховані чотири краще не сидіти склавши руки. Потрібно буде заздалегідь поставити собі цілі, щоб почати нове життя, шлях до нових перемог і нових висот. У ці сім днів Близнюки можуть змінити орієнтири, що добре позначиться на їх вірі в себе і на пошуках мотивації.

Це час зміни енергетичних потоків, тому представникам цього Знака необхідно буде налаштувати себе на глобальне оновлення. Внутрішні зміни краще підтримати зовнішніми – потрібно оновити гардероб, поміняти зачіску. Експерти радять проявляти щедрість і давати другій половинці більше свободи.

Рак

Найсприятливішими днями тижня для Раків будуть п’ятниця, субота та неділя. У ці дні їх відвідає велика удача, за допомогою якої вдасться вирішити давні проблеми і наблизитися до здійснення заповітної мрії. Світ перетвориться для Раків, але в середині тижня можуть з’явитися деякі заминки.

У Раків з’являться нові прагнення, вони зможуть поставити перед собою нові цілі і знайти натхнення. Всім хорошим потрібно вміти ділитися. Всесвіт хоче побачити в Раках щедрість і доброту, вміння приходити на допомогу близьким і друзям. Для багатьох людей Раки стануть щасливим талісманом.

Лев

Інтелектуальні можливості Левів різко зростуть. Це буде найпродуктивніший період часу за останні кілька місяців. Його можна присвятити навчанню, отриманню знань. А ось апатія і стереотипне мислення можуть нашкодити і в завданнях, що вимагають творчого підходу, і в справах любові. Прийшов час яскравих вчинків і сміливих кроків – можна запропонувати руку і серце, зізнатися в почуттях, познайомитися з тим, хто дуже подобається.

Якщо з грошима не буде везти і зараз, то це буде прямим свідченням того, що перед Левами стоять помилкові або неправильні цілі. Три способи позбавлення від фінансових проблем будуть дуже до речі, але ще краще перестати слухати настанови і поради оточуючих. Левам допоможе їх потужна інтуїція, яку краще не ігнорувати.

Діва

Енергетика Дів в кінці травня – початку червня буде дуже потужною. Ці люди зможуть побачити світ в нових фарбах, зануритися в нові справи і пізнати нові емоції. Астрологи радять їм бути якомога ближче до друзів і родичів, ділитися з ними своїм теплом, посмішками і завжди бути готовими прийти на допомогу. Позитивний настрій і оптимізм допоможуть Дівам завоювати чиє завгодно серце. Це означає, що самотні представники цього Знака зможуть знайти свою любов.

Позитивний настрій зірок і планет допоможе Дівам позбутися негативних програм і сумнівів. Також корисними в цьому плані будуть медитації. Взагалі, на цьому тижні астрологи радять Дівам перестати сумніватися в собі. Якщо захочеться кинути якусь справу на півдорозі до успіху, то потрібно згадати про те, який шлях був уже виконано. Зараз здаватися не можна. Потрібно зберігати свій курс і прагнути до самоаналізу, а не самокопання і невпевненості.

Терези

Терезам на цьому тижні везе, і проблема буде лише в невеликих перепадах настрою 29 і 31 травня. У ці два дні астрологи радять Терезам не переходити нікому дорогу, не ризикувати і не міняти плани на день. Краще займатися тими справами, які найменш енерговитратні. Зберегти концентрацію в разі негараздів допоможе холотропное дихання.

Решта днів будуть стабільними і передбачуваними. У робочий час можна займатися будь-якими справами, починаючи від найбільш нагальних і закінчуючи нестандартними. Планети поліпшать почуття гумору Терезів, а також посилять інтуїцію. Це допоможе їм сподобатися кому завгодно, справити найкраще враження на будь-яку незнайомого людини.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться боротися з негативними емоціями в понеділок і п’ятницю, зате в інші дні позитив сам нагряне в їхнє життя, витіснивши все погане. Активність планет з 28 по 30 число і на вихідних допоможе їм в боротьбі з ворогами і недоброзичливцями, а також в боротьбі проти смутку, непевності, страхів і комплексів.

Удача на боці Скорпіонів, але це не означає, що потрібно ризикувати. Астрологи зазначають, що можливі зриви планів через непродуманість дій, тому краще витрачати трохи більше часу на розробку плану «Б». Підтримка планет буде виражена в емоційній стабільності і в бажанні близьких людей надавати допомогу Скорпіонам.

Стрілець

Стрільці відносяться до найсильніших знаків Зодіаку. Їх енергетика має великий запас міцності, а на цьому тижні зірки загострять їх шосте чуття, подарують удачу в любові і в справах. Можливі деякі негаразди, але вони не стануть визначальними.

Астрологи радять Стрільцям зайнятися пошуками друзів і другої половинки. Тим, хто вже давно перебуває у відносинах, краще не залишатися надовго в самоті. Астрологи зазначають гостру необхідність в спілкуванні і в спільному вирішенні загальних проблем. Що стосується настрою і здоров’я, то в цьому напрямку краще рухатися в бік творення. Не потрібно витрачати свої сили даремно, встрявати в конфлікти і люто відстоювати свою точку зору. Також не варто витрачати на роботу занадто багато часу – відпочинок потрібен всім.

Козеріг

Козерогам належить розмірений тиждень. Зірки і планети будуть перебувати в досить хорошому положенні. Астрологи радять уникати бунтарської поведінки, намагатися не переходити межі дозволеного в спілкуванні з людьми. Сварки зараз ні до чого. Хоч і передумов для скандалів не буде, краще не ризикувати зайвий раз, відстоюючи свою думку.

Гнучкість допоможе Козерогам зберегти дружбу, любов і повагу. Для нервової системи перевірок на міцність не передбачається, так що ці сім днів можна присвятити вирішенню найскладніших завдань.

Водолій

На вихідних астрологи радять Водоліям зайнятися домашніми справами і абстрагуватися від роботи, від негараздів у фінансовій та діловій сфері. Також на вихідних можна відправитися за місто, щоб змінити обстановку. Грошові витрати потрібні помірні, тому зміна обстановки не повинна виливатися в кругленьку суму. Найпростішим способом відволіктися від роботи буде прибирання. Можна зайнятися перестановкою меблів, позбавленням від зайвого мотлоху.

У любові можуть загостритися і дати про себе знати негативні установки, але це не повинно стати причиною невдач. Одиноким Водоліям варто проявити сміливість, а тим, хто вже в стосунках, час згадати про романтику, зробивши другій половинці приємний сюрприз. Водолії зможуть проявити тонку чуттєвість, що їм не властиво. Це вдихне нове життя в тривалі стосунки.

Риби

Рибам цей тиждень принесе великий успіх. У кожен з днів планети і зірки будуть творчими і принесуть позитивний настрій. Це час великого успіху і яскравих емоцій. Щоб полегшити шлях до успіху, Рибам рекомендується позбутися від образ, злості і негативу. Все зайве краще залишити позаду.

У вирішенні важливих питань Рибам допоможе натхнення і творчий підхід. Це стосується покупок і роботи. Це прекрасний час для пошуку нових захоплень і нових джерел доходу. Найбільше пощастить представникам тих професій, які пов’язані зі спілкуванням. Доведеться проявити гнучкість до клієнтів, колег і потенційних партнерів.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...