facebook

Порошенко звільнив скандального українського посла в Чехії

Українське посольство в Чехіїнамагалося визволити з в’язниці екс-радника Януковича

55_main

Посла України в Чехії звільнили ззайманої посади. Про це йдеться у відповідному указі ПрезидентаУкраїни Петра Порошенка,передає УНН. “Звільнити ЗайчукаБориса Олександровича з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Чеській Республіці”, – йдеться в повідомленні.

Днями скандальний посол України в Чехії Борис Зайчук написав заяву про відставку. Про цепресі повідомив народний депутат Сергій Лещенко. За його даними, посол написав заяву безбудь-яких консультацій з Міністерством закордонних справ України.

Як відомо, раніше чеські ЗМІ повідомили, що українське посольство в Чехії намагалосявизволити з в’язниці екс-радника Януковича, обвинуваченого у співпраці з терористами.Посол Зайчук був готовий внести заставу.

Борис Олександрович Зайчук – український педагог, політолог, економіст, дипломат. Голова правління Пенсійного фонду України, член Координаційної ради з питань внутрішньої політики, член Політради НДП, член наглядової ради відкритого акціонерного товариства “Державний ощадний банк України”. Заслужений працівник соціальної сфери України. З вересня 2009 року по березень 2010 року – Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Хорватія. З березня 2010 року – 1 листопада 2012 – голова правління Пенсійного фонду України. З 1 листопада 2012 року – Надзвичайний і Повноважний Посол України в Чеській Республіці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Брат-близнюк Бориса Зайчука Валентин Зайчук 13 років (2002 – 2015 роки.) очолювавАпарат Верховної Ради.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...