facebook

Прем’єр-міністр України Гройсман заявив, що іде у відставку

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що іде у відставку. Про це він заявив під час брифінгу, який транслювало Громадське

 

 

Глава уряду наголосив, що хоча й «уряд іде у відставку тільки перед новообраним парламентом,а не перед новообраним президентом, але разом з тим, я прийняв для себе рішення подати у відставку у середу відразу після чергового засідання уряду».

«Хочу підкреслити, що за три роки роботи нашого уряду, мені абсолютно є не соромно. За те що нам вдалось зробити і як адекватно ми реагували на ті виклики і кризи, які перед нами стояли», — заявив прем’єр-міністр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Гройсман також підкреслив, що президент України Володимир Зеленський під час своєї інавгураційної промови «взяв на себе всю відповідальність перед тими загрозами у майбутньому, які стоять на порядку денному».

Раніше виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що не має наміру подавати у відставку.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що розпускає Верховну Раду. Він також закликав Кабінет міністрів України «взяти папір і ручку та подумати про майбутні покоління, а не про вибори».

«Ви можете взяти аркуш, взяти ручку і звільнити свої місця для тих, хто буде думати про наступні покоління, а не про наступні вибори. Я думаю, що люди це оцінять» — заявив Зеленський.

Громадське вело пряму трансляцію з місця події.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...