facebook

Стріляли на ураження – чоловік втік з блокпоста бойовиків

У Донецькій області на КПВВ “Гнутове” привезли чоловіка, який отримав поранення під час втечі з блок-поста найманців РФ.

“18 травня 33-річний житель окупованого Шахтарська слідував до Маріуполя для постійного проживання. На блокпосту збройних формувань РФ в рамках дорожнього коридору “Новоазовськ-Покровск-Талаковка-Маріуполь” бойовики під час співбесіди з чоловіком забрали його документи, звинуватили в зраді і заявили, що передадуть його “працівникам МГБ”, – повідомили у прес-центрі ООС.

Залишившись один у приміщенні, громадянин України втік.

“Помітивши людину, що біжить в бік контрольованої урядом України території, проросійські найманці, незважаючи на загрозу для життя і здоров’я багатьох інших цивільних осіб, які очікували перетину лінії розмежування, відкрили по ньому вогонь на ураження”, – йдеться в повідомленні.

Чоловік отримав поранення. Він вийшов на автодорогу сполученням Жовтень – Гнутове. Його помітив водій автомобіля та доставив на на КПВВ “Гнутове”. Тут прикордонники Донецького загону зі складу Об’єднаних сил надали йому домедичну допомогу і проінформували медиків і поліцейських.

Він отримав поранення в руку і поперек. Його доставили в лікарню Маріуполя. Життю потерпілого нічого не загрожує.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...