facebook

П.Порошенко відклав візит до Британії через неприйняття законів про співпрацю з МВФ

КИЇВ. 10 травня. УНН. Робочий візит Президента Петра Порошенка до Великої Британії, який анонсувався на 11-12 травня, перенесено у зв’язку з ситуацією, що склалася довкола обрання нового Генерального прокурора та не схваленням парламентом законів, необхідних для продовження співпраці з Міжнародним Валютним Фондом. Про це УНН повідомили у прес-службі Глави держави.

Ukrainian President Petro Poroshenko arrives for a National Security and Defence Council sitting in Kiev on June 16, 2014. Poroshenko said during the opening of the sitting that a ceasefire was the beginning of his peace plan for resolving the conflict in eastern Ukraine.  AFP PHOTO/ SERGEI SUPINSKY        (Photo credit should read SERGEI SUPINSKY/AFP/Getty Images)

“Зараз це ті реформи, які потрібні країні. Це той випадок, коли внутрішня політика вносить корективи в міжнародну діяльність. Я продовжу консультації з депутатами”, — прокоментував П.Порошенко рішення перенесення візиту.

Нагадаємо, Верховна Рада не підтримала законопроект, який дозволяє призначати генпрокурором особу без вищої юридичної освіти. За ухвалення у першому читанні законопроекту, який був визначений Президентом як невідкладний, проголосував лише 221 народний депутат.

Джерело – http://www.unn.com.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...