facebook

Переїзд закінчився для українця кулями в спину: подробиці й фото трагедії

Бойовики з окупованого Донбасу відкрили вогонь по українцю, який намагався дістатися до свого будинку. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС Facebook.

 

Так, 33-річний житель Шахтарська намагався дістатися до Маріуполя, де проживає постійно, але окупанти зупинили його в рамках дорожнього коридору «Новоазовськ-Покровськ-Талаківка-Маріуполь».

«Бойовики під час співбесіди з чоловіком забрали його документи, звинуватили в зраді і заявили, що передадуть його “працівникам МДБ”. В якийсь момент, залишившись наодинці в приміщенні, громадянин України здійснив втечу», – йдеться в повідомленні.

У той же час бойовики, помітивши втечу українця, відкрили вогонь на ураження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Помітивши чоловіка, який втік у бік контрольованої урядом території, проросійські найманці, незважаючи на загрозу для життя і здоров’я багатьох інших цивільних осіб, які очікували перетин лінії розмежування, відкрили по ньому вогонь на ураження», – підкреслюється в повідомленні.

В результаті інциденту чоловік отримав поранення, але зумів дістатися до автодороги «Жовтень-Гнутово», де його помітив водій, який доставив на ПВВ «Гнутово».

Підкреслимо, що бойовики протягом дня кілька разів відкривали вогонь по українських позиціях, але в результаті ніхто не постраждав.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...