facebook

“Треба було не лише скло, а й голову пробити!”: водій скалічив дитину і був побитий батьком чада

Дуже часто українці стають свідками неприємних подій в транспорті. На цей раз НП сталось з водієм маршрутки і маленьким хлопчиком, який заходив у транспорт.

 

 

Водій автобуса дуже поспішав і не переконався в тому, що всі пасажири увійшли в транспорт, а тому бездумно закрив двері і почав виїжджати. Він не звернув уваги, що як раз в той момент в автобус заходили мати з маленьким хлопчиком. Дитина була затиснута дверима, а на зауваження пасажирів водій відповів, що люди покидають автобус занадто повільно, а у нього дуже щільний графік, повідомляється на сторінці “Київ оперативний” у Facebook.

Водій хотів виїхати з місця, проте батько став попереду маршрутки. Коли автобус почав їхати на нього, чоловік вдарив по склу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На жаль, таких випадків за день по Києву дуже багато, але це ніяк не впливає на манеру управління маршрутників”, – йдеться у публікації.

Інцидент обговорюють і українці – деякі обурені дійями маршрутчика, але є й ті, хто зовсім не розуміє батьків:
“Особливо мені подобається, коли двері маршрутки відкриваються під час їзди, коли тобі треба вийти. Ось закидайте мене тапками, особливо жителі Трої, але таким скотовозкам не місце у великому місті”, “Треба було не лише скло, а й голову пробити!!! Може б в дзеркала навчилися дивитися на зупинках!”, “Коли заходите в громадський транспорт – дитину віком до шести років,потрібно брати на руки або ж першим заходить дитина,а за ним – мама”

“Татусь не правий, скло розвалил, тепер під адмінку сам потрапить”, “Це не транспорт для людей, це скотовозки!”, “Ну, мама теж винна і при чому відразу маршрутка! Треба дивитися за дітьми щоб нормально стояли, не були в небезпеці, а не незрозуміло чим відволікатися”, “Цей номер не перший раз таке робить. Сама бачила, як затис ногу дівчині і провіз її пару метрів.”, “А чому лише скло?”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...