facebook

Кров, бинти та евакуація: відео порятунку підлітка з камери патрульних Києва

У Києві патрульні врятували життя 15-річному підлітку, який потрапив під електропоїзд. Інспектори кинулися на місце події і почали надавати постраждалому юнаку, що перебував у шоковому стані, першу допомогу.

Усі ці події — аж до приїзду карети швидкої допомоги — знімала камера патрульних. Її запис 18 травня виклали на Фейсбук поліції Києва.

Як з’ясувалося, на службовий планшет охоронцям порядку надійшла інформація про нещасний випадок на залізниці. Хлопець йшов по колії в навушниках, тому не почув звукові сигнали електропотяга. Машиніст застосував екстрене гальмування, завдяки чому суттєво зменшив швидкість руху, але до моменту зіткнення не встиг повністю зупинитися і збив підлітка.

Патрульні одразу ж побігли на місце НП. Там інспектори побачили юнака з сильною кровотечею. Він кричав від болю та намагався встати. Патрульні оглянули ушкодження хлопця та зупинили кровотечу. До приїзду медиків інспектори надали 15-річному підлітку усю необхідну домедичну допомогу та повністю зупинили кровотечу. Надалі потерпілого відвезли до лікарні.

Київ. На службовий планшет охоронцям порядку надійшла інформація про нещасний випадок. Молодий хлопець потрапив під колеса електропотяга і потребує невідкладної допомоги. Патрульні мчать на виклик з однією думкою: "Хоч би встигнути…". Вони знають, що саме від їхніх вчасних дій залежить людське життя. У таких ситуаціях важлива кожна секунда…На місці інспектори виявили юнака з сильною кровотечею. Він кричав від болю та намагався встати.Хлопець перебував у стані шоку. Патрульні заспокоювали його, аби він не нашкодив собі різкими рухами. Водночас охоронці порядку оглядали ушкодження хлопця та зупиняли кровотечу.До приїзду медиків інспектори надали 15-річному підлітку усю необхідну домедичну допомогу та повністю зупинили кровотечу. Надалі потерпілого шпиталізували до лікарні. На щастя, патрульні встигли. Адже хто знає, як би могла закінчитися ця історія, якби не вчасна і професійна допомога поліцейських.Пишаємося колегами і дякуємо за службу!Як згодом повідомили очевидці, хлопець йшов по залізничній колії в навушниках, тому не чув звукові сигнали електропотяга. Машиніст застосував екстрене гальмування, завдяки чому суттєво зменшив швидкість руху, але до моменту зіткнення не встиг повністю зупинитися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Gepostet von Патрульна поліція України am Samstag, 18. Mai 2019

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...