facebook

У Києві мотоцикліст проїхався по тротуару і побив хлопця, якого ледве не збив

Увечері в п’ятницю, 17 травня, в районі станції метро “Хрещатик” у Києві водій мотоцикла побив перехожого, який зробив йому зауваження за їзду по тротуару. Про це “Країні” стало відомо з власних джерел в МВС.

 

 

Так, 27-річний хлопець чекав свою дівчину в пішохідній зоні біля станції метро. В цей час на тротуарі з’явився байкер на спортивному мотоциклі червоного кольору і, зі слів пішохода, ледь не збив його. Хлопець зробив лихач зауваження. У цей момент мотоцикліст пригальмував, але не для того щоб вибачитися.

Молодик в мотошоломі, що закриває обличчя, зліз з транспортного засобу і без розмов побив пішохода, після чого виїхав з місця події. Потерпілий зміг розгледіти номер кривдника з київською реєстрацією: АА0083АЕ. За даними з відкритих джерел, цей мотоцикл “Honda” кілька разів перепродували і зараз зареєстрований на якогось киянина, прописаного в Дніпровському районі столиці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За фактом події потерпілий звернувся в поліцію. Правоохоронці почали розслідування за ч.1 ст.125 КК України: “Нанесення легких тілесних ушкоджень”. Максимальне покарання за це правопорушення – виправні роботи до 1 року. Особистість задиристого мотоцикліста встановлюється.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...