facebook

Чоловік підірвав себе гранатою у приміщенні “Приватбанку”

Граната вибухнула у приміщенні банку в Старобільську Луганської області. ЇЇ підірвав чоловік, який сам загинув і своїми діями завдав травм ще шістьом людям, серед яких і співробітник поліції. Трапилося це у п’ятницю, 17 травня.

 

 

Інформацію про подію та фото з місця, де вона відбулася, опублікувала на своїй сторінці у Facebook начальниця відділу зі зв’язків з громадськістю ГУ Нацполіції України в Луганській області Тетяна Погукай.

За її словами, о 16:30 у приміщенні філії одного з банків (прямо банк Погукай не назвала, але з опублікованих фото можна зробити однозначний висновок, що мовиться про “Приватбанк”) на вулиці Шевченка у місті Старобільськ Луганської області пролунав вибух.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що чоловік 1972 року народження підірвав гранату – і загинув на місці. Двоє працівників банку, троє відвідувачів та правоохоронець зазнали травм. Всі постраждалі – у місцевій лікарні, але їх життю загрози немає.

Працівники Нацполіції, прокуратури, СБУ та ДСНС вивчають ситуацію, також на місці працюють вибухотехніки. Про інших деталі події наразі не відомо. Мотиви вчинку чоловіка з’ясовуватиме слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...