facebook

Названо продукт, що робить привабливим чоловіків: “Справа в ароматі”

Вчені з Британії з’ясували, який продукт робить привабливим для жінок чоловіче тіло. Британські вчені повідомили, що їм вдалося довести, що часник корисний не тільки для здоров’я людей, але в деяких випадках може впливати позитивно і на привабливість людини.

 

Останні експерименти в цій галузі показали, що часник не тільки сприяє зміцненню імунітету, але і покращує запах тіла чоловіка. При цьому, на жінок цей продукт так не впливає, він робить позитивний вплив тільки на запах тіла чоловіків. Вся справа в тих антибактеріальних властивостях, які є у часнику.

Під час свого дослідження вчені провели експеримент. Вони розділили групу добровольців на дві категорії: перша з’їла чотири зубчики часнику, а інша — ні. Після цього на наступний день чоловіки спілкувалися з жінками і ті повинні були оцінити наскільки привабливо ті пахнуть.

Ніякі спеціальні ароматизатори чоловіки не використовували, але виявилося, що у чоловіків, які вжили в їжу часник, запах тіла був кращим, ніж у тих, хто не їв його. За словами вчених, справа в антибактеріальних властивостях часнику, який вбиває шкідливі речовини не тільки всередині організму, але і на шкірі. Після цього запах тіла поліпшується, оскільки на шкірі виявляється менше шкідливих бактерій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дослідники говорять, що не варто відмовлятися від вживання цього продукту, оскільки це допоможе організму протистояти бактеріям, а також підвищити привабливість. Однак,не варто забувати про те, що сам по собі часник має не дуже приємний аромат, який може не подобається деяким людям.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...