facebook

На Чернігівщині чоловік вбив дружину під час застілля

На Чернігівщині під час розпиття алкогольних напоїв чоловік до смерті забив свою дружину. 

“09.05.2019, об 11 год. 14 хв. до чергової частини Куликівського ВП ЧВП ГУ НП в Чернігівській області по каналу зв’язку “102” надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків по вул. Вокзальна, в смт. Куликівка, Куликівського району, Чернігівської області виявлено жінку без ознак життя”, — йдеться у повідомленні.

У ході огляду місця події правоохоронці виявили труп потерпілої жінки з тілесними ушкодженнями у вигляді синців та саден на голові й тулубі.

Встановлено, що в ніч з 6 на 7 травня чоловік під час розпиття алкогольних напоїв спільно зі знайомими та потерпілою на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин заподіяв останній удари руками та ногами в область голови, чим спричинив останній тілесні ушкодження у вигляді внутрішньочерепної травми. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

9 травня чоловіка, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України та одночасно скеровано до суду клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...