facebook

Український наступ

За виборчою вакханалією українське суспільство наче забуло, що в країні триває війна. Там теж нові новини надходять щодня. І окрім зведень про обстріли бойовиків і втрати ЗСУ, в армії є і суттєві успіхи.

«Повзучий наступ» української армії на Донбасі продовжується. На початку травня 2019 року підрозділи 46-го окремого штурмового батальйону “Донбас-Україна” в результаті успішно проведеної операції в районі н.п. Новозванівка просунулися вперед на 1 км і зайняли вигідні рубежі, отримавши перевагу над противником.

Днями, у соціальних мережах  з’явилися кадри потужного розгрому позицій терористів  на Донбасі під Світлодарськом. У результаті окупанти зазнали втрат особового складу і військової техніки: троє вбиті й один поранений.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також, під час кожної спроби наступу, бойовики несуть втрати в живій силі та техніці. Тож, аби зменшити їх вони вдаються до неймовірно цинічних дій – облаштовують позиції поблизу дитячих садків, щоб військові ЗСУ не змогли відповісти на їхні обстріли.

Відповідне фото оприлюднив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц) на своїй сторінці у Facebook.

“Не бунтарі, а російські окупанти і загарбники… Не сталева труба, а бойовий міномет… Не поле або полігон, а просто поруч із дитячим садком позиція для вогню по українських підрозділах, які не можуть туди дати відповідь. От такі вони “брати” і “адіннарот”, — написав він.

Та до чого б не вдавалися загарбники, кінець у них один.

За матеріалами:

https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/tse-ne-buntari-z-truboyu-ukraintsyam-pokazali-yak-okupanti-na-donbasi-hovayutsya-za-spini-ditej.htm

https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/svizhij-vantazh-200-ofitser-zsu-pokazav-ubitih-teroristiv-dnr.htm

https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/tretya-sila-zyavilosya-video-smertelnogo-udaru-po-teroristah-dnr.htm

https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/obednani-sili-zdijsnili-proriv-na-donbasi-zajnyati-novi-rubezhi.htm

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...