facebook

Під Києвом “швидка” лишила хворого помирати під парканом: нечувана жорстокість вразила українців

На Київщині медики “швидкої” відмовилися надати допомогу пацієнту, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Через інцидент вже відкрили кримінальне провадження.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Подія сталася в селі Циблі Переяслав-Хмельницького району Київської області. Тоді карету швидкої медичної допомоги викликали місцевому жителю. Після приїзду медики відмовилися госпіталізувати чоловіка. Вони аргументували це тим, що він був у стані алкогольного сп’яніння.

Замість лікарні працівники “швидкої” доставили непритомного чоловіка до помешкання сільського голови. Вони дістали його з авто та поклали на землю біля паркану чиновника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Того ж дня сільський голова повторно викликав бригаду екстреної медичної допомоги у тому ж самому складі, і тоді вже все ж хворого забрали до Переяслав-Хмельницької ЦРЛ для надання медичної допомоги. Відомо, що через два дні після інциденту хворий помер в реанімації.

У прокуратурі відкрили кримінальне провадження щодо неналежного виконання медиками своїх обов’язків, що призвели до тяжких наслідків для хворого. Нині триває досудове розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...