facebook

“Порушив усі права на повагу гідності”: У Маріуполі коп побив відомого тренера прямо в поліцейській дільниці

Коп без всякого сорому порушив усі права на повагу гідності людини.

 

 

В Маріуполі поліцейський піде під суд за те, що побив таксиста, про що стало відомо з повідомлення прес-служби Державного бюро розслідувань на його сторінці в Facebook.

У повідомленні йдеться: “Слідчими ДБР встановлено, що оперуповноважений сектору кримінальної поліції Лівобережного відділення поліції Центрального відділу поліції ГУ Нацполіції в Донецькій області, перевищуючи надану владу в особистих цілях, доставив водія таксі у відділення поліції, де застосував до нього насильство, чим порушив гарантовані права на повагу до його гідності та недоторканності”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як стало відомо, капітан поліції спробував таким чином отримати у чоловіка зізнання в тому, що він нібито вкрав його куртку і службове посвідчення.

Цілком імовірно, що свої речі коп десь загубив ще до прибуття таксі, оскільки за його приїзду перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і верхній одяг на ньому була відсутній. Після того, як правоохоронець прийшов до тями, він приступив до пошуків водія таксі, що тривало не один тиждень. В результаті події співробітник таксі отримав забої лицьових тканин та черепно-мозкову травму.

Згодом з’ясувалося, що потерпілий – відомий в Маріуполі інструктор з парашутного спорту, керівник клубу парашутної підготовки, який підробляв таксистом в зимову пору року. Згідно проведеному службовому розслідуванню коп звільнений з лав Нацполіції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...