facebook

На Донеччині чоловік обстріляв житловий будинок

У Костянтинівці зловмисник обстріляв із вогнепальної зброї житловий будинок, у якому перебували люди.

У Костянтинівці Донецької області чоловік обстріляв із вогнепальної зброї житловий будинок, у якому перебували жителі. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

У поліції розповіли, що до Костянтинівського відділу поліції надійшла інформація про те, що невідомий, під’їхавши на автомобілі до приватного будинку, відкрив вогонь по будівлі. На місце прибули слідчо-оперативна група, експерти та керівництво відділення поліції.

“Під час огляду місця події експертами було вилучено 14 гільз калібру 9 мм від вогнепальної зброї. Лише дивом не постраждали ні господарі будинку, ні звичайні перехожі, які в будь-який момент могли потрапити під вогонь”, – повідомили правоохоронці.

Поліцейські заявили, що було піднято всі сили міста і за кілька годин оперативники змогли встановити машину, у якій пересувався злочинець, а згодом і власника.

“Під час огляду транспортного засобу в салоні було вилучено гільза калібром 9 мм. Крім того, за місцем його проживання виявлено 400 набоїв до автоматичної зброї. Сам підозрюваний від будь-яких пояснень відмовляється”, – заявили в Нацполіції.

Правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження за статтею “Хуліганство”. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...