facebook

У Зеленського розповіли, кого ми побачимо у Раді після інавгурації

Перші кадрові призначення і законодавчі ініціативи в новому уряді стануть відомі після інавгурації Володимира Зеленського. Про це у середу, 8 травня, заявив спікер новоспеченого президента Дмитро Разумков.

 

“Думаю, що перші кадрові пропозиції і законодавчі ініціативи навряд чи повинні звучати в день інавгурації, це не зовсім той момент, коли потрібно озвучувати ці речі. Але те, що це має статися у найближчому майбутньому після інавгурації, думаю, так”, – заявив Разумков.

Крім того, за його словами, глави зовнішньої розвідки і служби безпеки України залишаться у таємниці до самого призначення.

“Але якщо ми говоримо про службу зовнішньої розвідки, то там не потрібен парламент, президент може прийняти самостійне рішення. Я боюся провокацій”, – заявив спікер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також Разумков підкреслив, що нового главу адміністрації президента України буде оголошено після інавгурації Зеленського.

“Що стосується глави адміністрації президента, то як Зеленський може зараз назвати його ім’я і призначити на посаду, якщо він ще не вступив у свої повноваження. Тому кандидатура на голову адміністрації президента теж буде озвучена незабаром після інавгурації президента”, – сказав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...