facebook

Мати вирішила своєрідно «відмазати» сина від армії

У Рівненській області жінка напала на працівників місцевого військомату, намагаючись «врятувати» від них свого сина. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

 

«З заявою в поліцію чоловік звернувся 30 квітня про притягнення до кримінальної відповідальності 51-річну місцеву жительку, яка завдала йому тілесні ушкодження, вкусивши за палець руки, коли він мав намір вручити повістку для проходження строкової військової служби її синові», – йдеться в повідомленні.

Українців почнуть забирати на службу без заклику: у Раду внесли скандальний законопроект

Більш того, у поліції також розповіли подробиці НП.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Слідчо-оперативна група встановила, що мати з 21-річним сином в той день близько 10:30 йшли по вулиці Івана Франка, коли біля них зупинився легковий автомобіль. З салону в цивільному одязі вийшов чоловік і гукнув хлопця, щоб той зупинився, однак мати сказала синові бігти. Тоді 33-річний житель Млинова схопив його рукою за рюкзак, а жінка в цей момент вкусила чоловіка за палець», – підкреслюється в повідомленні.При цьому сама жінка стверджує, що «відчула небезпеку, а тому і завдала тілесні ушкодження чоловікові».

«До того ж, не знала, що це працівник територіального центру комплектування, а повістки або будь-яких інших документів у руках він не мав», – уточнюється в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...