facebook

У вбитого під Києвом поліцейського за день до смерті народився син

Заступник начальника Баришівського відділення поліції на Київщині Антон Павленко святкував 32-й день народження в кафе, де його застрелили.

За день до вбивства, 4 травня, у Павленка народився син, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Київській області.

Це вже не перший замах на Павленка. У нього вже стріляли у дворі власного будинку. Майора вбили на замовлення, вважає журналіст Назар Приходько.

“Майор поліції, якого вбили на замовлення. У Антона народився синочок, дружина й досі перебуває в пологовому будинку. Антон відзначав цю знаменну подію в одному з кафе у Київській області де, власне, і був убитий. Криміногенна ситуація в Україні жахлива. “Воры в Законе”. в тому числі російські та азербайджанські, зокрема Ґулі, емісари якого в Україні збирають гроші з бізнесменів навіть у біткоїнах – підняли голову. Не виключено, що за цим резонансним вбивством також стоїть хтось з “Воров”, або ж наближених до них”, – вважає Приходько.

Родині загиблого висловив співчуття глава Нацполіціі Сергій Князєв. Повідомляється, що розслідування злочину буде проводити слідчо-оперативна група під керівництвом начальника Департаменту внутрішньої безпеки Євгена Коваля. Контроль за ходом розслідування покладено на першого заступника голови Нацполіціі В’ячеслава Аброськіна. Також із відпустки відкликаний начальник ГУ Нацполіціі в Київській області Дмитро Ценов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...