facebook

Сліпого героя АТО жорстко принизив маршрутник: накричав і закрив двері

Водій грубо відмовив военнослужащему-інваліду в законних пільгах. 3 травня під Хмельницькому вибухнув потужний скандал, деталі якого повідомляє видання “Е“. Маршрутчик на рейсі “Старокостянтинів – Кам’янець-Подільський” відмовився везти ветерана АТО Олександра Дарморос.

 

Тяжко поранений чоловік розповів журналістам, що хотів разом з дружиною поїхати з Хмельницького до батьків в Дунаївці. Пара відправилася на автовокзал, де поцікавилися у водія мікроавтобуса, чи є в салоні вільні місця. За словами Олександра Дармороса, усвідомивши, що до нього звертаються пільговиків, маршрутчик накричав, зачинив двері і поїхав далі.

“Сказати, що це образливо – це нічого не сказати. Я віддав за Україну ногу і зір, чому я повинен позбавляти себе елементарних пільг, які гарантує мені закон?» – обурився ветеран. Варто відзначити, що водія можуть покарати штрафом в розмірі 170 гривень . Але Олександр Дарморос не хоче скаржитися владі. Адже в минулому багато його звернень залишилися без відповіді.

На думку ветерана, перевезення пільгових категорій населення потрібно вирішувати на державному рівні. Зараз закон працює з великим скрипом. Олександр Дарморос запропонував видавати гроші за проїзд самим пільговиків. Тоді їм не доведеться принижуватися перед водіями і потрапляти в принизливі ситуації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Начальник обласного управління Укртрансбезопасності Віталій Дзюба зазначив, що знає про скандальний випадок. Але не може відреагувати, адже не отримав офіційної скарги від потерпілого. Тільки з таким документом чиновники можуть перевірити законність дій водія і покарати його за доведені порушення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...