facebook

Страшні рани по всьому тілу і калюжі крові: на популярному курорті знайшли мертвим легендарного музиканта

Австралійський діджей і музичний продюсер Адам Ніт трагічно загинув. Його знайшли мертвим. За попередніми даними, трагедія сталась після спроби врятувати подругу, яка впала з приватної тераси. Під час порятунку дівчини музикант впав сам і отримав травми несумісні з життям. Про це повідомляє видання 9News.

 

Як відомо, Адам Ніт виступав під сценічним ім’ям Адам Скай. Тіло чоловіка знайшли в калюжі власної крові на курорті Hillstone Villas Resort. Це трапилось на півдні острова Балі у місті Кута, 4 травня близько 10 години ранку.

Діджей відпочивав в готелі з двома друзями. Через деякий час він зрозумів, що в номері не вистачає його співробітниці-росіянки Зої Лук’янцевої. Вона впала з тераси, пролетівши при цьому чотири метри і зламала собі ногу.

Правоохоронці впевнені, що Адам помчався у двір, щоб допомогти жінці. Але не розрахував сил і врізався в скляні двері вілли. Чоловік отримав глибокі порізи на руках, які і призвели до значної крововтрати. Що і стало причиною трагічної загибелі музиканта.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Співробітники курорту просто шоковані такою ситуацією. Вони розповіли іноземному виданню 9News, що діджей був дуже доброзичливим і простим, незважаючи на світовий успіх. Він був власником музичної продакшн-студії і мав велику кількість послідовників у соціальних мережах.

Зовсім недавно він виступав в Сінгапурі і в минулому році його визнали третім кращим діджеєм Азії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...