facebook

“Він нас чує”, – рідні прокоментували стан черкаського активіста, який перебуває в комі (відео)

Черкаський активіст Вадим Комаров вже понад добу перебуває в реанімаційному відділенні нейрохірургії Третьої міської лікарні, куди його було доставлено після побиття. Вадим у стані штучної коми, лікарі його стан оцінюють як стабільно тяжкий.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі “Фейсбук” повідомив черкаський адвокат Валерій Макеєв.

Сьогодні лікарі дозволили доньці та дружині Вадима п’ять хвилин поспілкуватися з ним.

– Я думаю, цей стан неможливо описати. Тому що це дуже важко бачити, якщо це стосується тебе, твоєї родини – це дуже жахливі картини. Це боляче, – зазначила донька Вадима Комарова Ірина.

Дружина Вадима зазначила, що лікарі говорять, його стан стабільно тяжкий.

– Почувається він жахливо. Його вигляд лякає, але він реагує на нас. Слава Богу, це хороший прогноз. У нього почастішав пульс і дихання. Лікарі сказали, що стан стабільно тяжкий. Вони борються. Все, що можна зробити, вони зроблять. Відвідувати його зможуть тільки родичі, більше нікого пускати не будуть, – зазначила дружина.

Донька потерпілого додає, що бачила знімки головного мозку. Картина жахлива, прогнози невтішні, але всі будуть сподіватися і молитися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Лікарі кажуть, що стан тяжкий, але стабільний. Ми будемо сподіватися, що все буде добре. Він на нас відреагував. Ми до нього говорили, торкалися, у нього піднявся тиск і пульс збільшився. Він нас чує. Ми повинні боротися, – сказала донька.

Нагадаємо, що 4 травня Вадима Комарова побили в центрі міста Черкаси. Його виявили з травмою голови. У ГУНП у Черкаській області повідомили, потерпілий йшов вулицею та на нього напав невідомий чоловік, який завдав йому тілесних ушкоджень, після чого зник з місця події. Потерпілого доставлено до лікарні.

Сьогодні, 5 травня, слідчі прийняли рішення про перекваліфікацію кримінального провадження за фактом нападу на черкаського активіста та відеоблогера.

Кримінальне провадження перекваліфіковано за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (Замах на умисне вбивство).

Детальніше – у відео.

Актуальний репортаж із 3-ї Черкаської міської лікарні щодо стану здоровя Вадима Комарова. Рідні декілька хвилин змогли поспілкуватись із Вадимом, який перебуває у стані штучної коми.Деталі у репортажіSergiy Tomilenko, Максим Степанов (Maksym Stepanov), Олександр Радуцький, Анатолій БондаВера Бондаренко (Vera Bondarenko)

Gepostet von валерий макеев am Sonntag, 5. Mai 2019

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...