facebook

Черкащанин вбив табуреткою чоловіка

На Жашківщині чоловік забив до смерті свого односельчанина. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Черкаській області.

До чергової частини Жашківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку в одному із сіл Жашківського району знайдено чоловіка без тями. За викликом виїхали слідчо-оперативна група та медики.

На місці події правоохоронці встановили його особу. Проведеними оперативно-пошуковими заходами було встановлено особу, причетну до вчинення даного кримінального правопорушення. Ним виявився місцевий житель. Чоловіка затримали. Він пояснив, що після вживання алкогольних напоїв між ним та потерпілим виникла суперечка, в ході якої підозрюваний ударив чоловіка, внаслідок чого той впав, після цього схопивши дерев’яну табуретку, почав бити нею потерпілого. Від отриманих травм потерпілий помер.

Наразі Жашківським відділенням поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...