facebook

У ДТП розбилися відомі коміки: дорога всіяна тілами, п’ять загиблих

Відомі коміки стали жертвами страшного випадку на дорозі. 3 травня в Білоріченському районі Кубані РФ сталося смертельне ДТП.

 

Про це стало відомо з публікації ресурсу 5-tv.ru.

Відомо, що в результаті трагедії загинули два коміка популярного в Росії і за її кордонами проекту Stand Up – Денис Маловичко та Олена Зуєва.

Напередодні біля станиці Рязанської в РФ чоловік за кермом Hyundai Accent виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Renault Logan. Від удару машини загорілися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо також, що крім коміків є ще загиблі, в автомобілі артистів також знаходилися попутники сервісу BlaBlaCar, тіла яких ще не впізнані. Як з’ясувалося пізніше, загиблі коміки їхали на концерт до Краснодару.

Як відомо, Денис Маловичко брав участь в телепроектах ТНТ в складі дуету “Зашібітлз” – “Сomedy Баттл” і “Не спати”. У нього залишилися дружина і діти. Про дівчину – мало відомо.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу про порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів КК РФ стосовно водія автомобіля Hyundai Accent, свідчать дані місцевої поліції, передає REN TV. Винуватцеві смертельної аварії загрожує до семи років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...