facebook

Повідомили деталі загадкової смерті 24-річного волинянина (відео)

Вранці 29 квітня після дискотеки помер 24−річний Микола Кривчук із села Губин Перший Горохівського району. Травмованого хлопця із дискотеки забрав брат. Припускають, що уночі біля сільського клубу сталася бійка, від наслідків якої хлопець і помер.

Батьки ж Миколи Кривчука запевняють, що є свідки, які знають, хто наніс удари, які виявилися смертельними, утім, усі бояться говорити, про це йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

Мама загиблого Зоя Кривчук, розповіла, що на Великдень син не хотів іти до клубу, наполягли друзі. А у клубі він заступився за товариша і його побили. За версією батьків хлопця, виникла суперечка з парубками з Сенкевичівки.

“Заступився за одного хлопця, та й получив сам”, − каже Зоя Кривчук. Після сутички Миколі стало зле. З дискотеки його привіз брат.

“Дуже плакав. Знаєте, як то болить… Дуже боліла голова і дуже стогнав. Вухом і носом аж кров пішла. Ми бачили, що все лице ціле. Ми не могли подумати, що черепа розбив і тріщина пішла. Стався крововилив в мозок. В легенях рідина набралася і все, не врятували”, − розповіла мама хлопця.

На ранок викликали швидку. Утім, лікарі констатували смерть.
Хлопцеві було 24 роки. Він жив у Луцьку і невдовзі хотів одружитися.

За словами матері хлопця, були свідки, які бачили, хто наніс синові смертельні травми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Всі бояться. Ми навіть самі знаємо, хто. Цілий Горохів гуде. Він сам зі Сенкевичівки. Його звати Артур”, − каже мати загиблого.

Чоловік, на якого вказують батьки, Артур К. запевняє, що у нього не було конфлікту із померлим.

“Я просто привіз знайомих, які мене попросили підвезти їх в сусіднє село до клубу. Не зчіплявся з ним в клубі ніяк. Я його не знаю і не бачив, чого мені було з ним зчіплятися… Не бив його ніхто”, − каже чоловік.

Батько загиблого Віталій Михальчук же теж запевняє, що є свідки, але всі бояться говорити.

“Це вже шостий потерпілий від його рук, то ясно, що всі бояться”, − каже чоловік. Мама ж додає, що родина має підозри, що в поліції чоловіка “прикривають”.

Подробиці смерті Миколи Кривчука із села Губин Перший

Нові подробиці смерті 24-річного Миколи Кривчука із села Губин Перший Горохівського району. Його мама, Зоя Кривчук, розповіла Суспільному, що син заступився за товариша і його побили у клубі. Нагадаємо, це сталося у ніч на понеділок, 29 квітня.

Gepostet von UA: Волинь am Freitag, 3. Mai 2019

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...