facebook

Каша з л*йном: відомий супермаркет “вніс зміни” у меню клієнтів, їсти ви не зможете ще довго

Покупці в крупах виявили щурячий послід


Українці звикли, що супермаркети їх постійно дурять – то продають прострочені продукти, чи обважують. Але останній випадок, що стався у супермаркеті Запоріжжя, просто може відбити апетит і надовго.

Інцидент стався недалеко від вулиць Чаривна та Полякова. На сторінці в Facebook “Типовий Шевчик” користувачі показали, що знайшли у вівсяних пластівцях, які продають на вагу.

Покупці в крупах виявили щурячий послід.

“Якщо ви прихильники здорового способу життя, або подібно Генрі Баскервілю, любите вівсянку на сніданок, будьте обережні в магазині “ТЦ”, розташованому на вул. Полякова та Чарівної (колишній 54 магазин). Вівсяні пластівці, які там продають на вагу, щедро здобрені мишачим чи щурячим лайном. – написав в соцмережі користувач Іван Горін.
Чоловік також додав, що повідомив про це продавців, але вони нічого не зробили, не стали прибирати товар, а лише повідомили, що такий їм презли.

Але найсумніше навіть не ці “мюслі” (адже хтось купить, зварить вівсянку та подумає, що це родзинки), а те, що коли покупець звернув на цей факт увагу продавчині, вона сказала, “а що я можу зробити, нам таке привезли” і навіть не намагалась прибрати цей товар з прилавку. Ця вівсянка, напевне, і зараз там лежить”, – додав обурений чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...