facebook

Зізнався у коханні і вбив: відомі деталі жахливої трагедії на Донеччині

Оголошено обвинувальний вирок у справі 58-річного мешканця містечка Українська (Донецька область). Він жорстоко вбив жінку, якій зізнавався у коханні.

 

 

22 листопада 2018 року чоловік прийшов у гості до своїх знайомих, які проживали у цивільному шлюбі. Під час застілля гість запропонував жінці переїхати жити до нього, оскільки він давно має до неї романтичні почуття, але вона відмовила. Тоді зловмисник розлютився і накинувся на неї з кулаками. Жінка намагалась сховатись від нападника в інших кімнатах і навіть у під’їзді, проте він усюди наздоганяв її та бив.

Чимало ударів дісталось від знахабнілого залицяльника і господарю квартири, який робив спроби захистити свою співмешканку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У подальшому, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, трійця пішла відпочивати. А коли гість прокинувся і побачив, що кохана уві сні обіймає свого цивільного чоловіка, стягнув її з ліжка на підлогу та завдав ще понад 20 ударів по голові і тулубу кулаками та ніжкою від табурета. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці, а ревнивець з місця злочину втік.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...