facebook

Власник франківського кафе залишив незрячу сусідку без газу

У середу, 17 серпня, в одній з квартир на Петлюри, 19 в Івано-Франківську відключили газ. Мешканці кажуть, що це зробили без їхнього дозволу. На місце події приїхала аварійна газова служба, а пізніше – патрульна поліція.

14074573_641060649404276_1002916714_o

 

У квартирі живе жінка з вадами зору – Марія Гогільчин. Біля її будинку є кафе “Титанік“. Каже, майже щоночі там дуже шумно, спати неможливо. Раніше вона вже скаржилася патрульним, ті приїхали – музику в “Титаніку” вимкнули.

З кафе у Марії Гогільчин – спільна труба подачі газу. Власник закладу Роман Дичак каже, що перекрив трубу, бо робить ремонт у приміщенні. Однак, співмешканець Марії Ігор вважає це помстою через скарги поліціянтам на галас у “Титаніку”.

“Він не мав права перекрити трубу без дозволу газової служби. Нас узагалі про це не попереджали, – говорить Ігор. – Он, дивіться, на пательні навіть риба недосмажена”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

14060217_641060652737609_1151080714_o

Після відключення газопостачання люди викликали газову службу. Ті, за словами мешканців, приїхали, а власник кафе (Роман Дичак – Авт.) не дозволив їм відновити газопостачання. Мотивував це “приватною територією”.

Марія Гогільчин зазначила, що укладала договір на подачу газу не з “Титаніком”, а з Управлінням газового господарства. Потім приїхали працівники патрульної поліції. Пішли з газовиками до кафе – власник все одно не дав згоди на відновлення газопостачання.

За словами лейтенанта поліції Ірини Водвуд, власник “Титаніка” Роман Дичак сказав, що, можливо(!), відновить постачання уже  ввечері, 17 серпня.

“Але він конкретно мені не обіцяв, коли включить газ”, – зазначила поліціянтка.

Син Марії Гогільчин Віктор написав заяву – патрульні сказали, що передадуть її до відділу поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...