facebook

Дуже поспішав: у Києві Suzuki влетів у Fiat з дітьми в салоні, медики роблять все можливе

У Дарницькому районі Києва на Харківському шосе зіткнулися Suzuki і Fiat. Внаслідок аварії постраждали двоє дітей, їх госпіталізували з підозрами на струс мозку.

 

 

Аварія сталася у неділю, 28 квітня, близько 10:30, пише Інформатор.

Автомобіль марки Fiat рухався по Харківському шосе в бік проспекту Миколи Бажана. У цей момент Suzuki їхав у протилежному напрямку і спробував здійснити поворот на світлофорі. Легковик Fiat не пропустив того, тому сталося зіткнення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Suzuki не встиг загальмувати та в’їхав у Fiat. Від удару у першого автомобіля відпав передній бампер і сильно ушкодилася передня частина. У ймовірного винуватця аварії пошкоджено бічні двері.

В салоні автівки марки Fiat перебували двоє дітей. Медики повідомляють, що вони отримали травми голови. В обох — підозри на струс мозку (хлопчик 2013 року народження, дівчинка трохи старше). У дівчинки також перелом носа.

На місце аварії виїхали працівники поліції. Територію, де трапилася ДТП огородили. Наслідки аварії прибирали співробітники дорожньої служби. На місці інциденту працює слідчо-оперативна група і швидка медична допомога. Причини, які привели до зіткнення, з’ясовуються.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...