facebook

Стало відомо, на скільки подешевшає газ для українців

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив про результати програми по зниженню тарифів за газ для українців.

 

 

Так, він зазначив, що станом на прийдешній травня ціна на газ впала на 300 гривень за тисячу кубометрів, що є успіхом. Також в ході брифінгу з журналістами в Київській області глава уряду повідомив, що поки що не буде повторно звертатися в Нафтогаз з цього питання повторно.

«Коли вони (Нафтогаз) як монополісти починають використовувати своє ексклюзивне становище і крутити цим питанням, враховуючи лише свої комерційні інтереси, то це ненормально … Я радий, що вистачило здорового глузду для того, щоб зробити заяву, що з 1 травня ціна на газ буде знижена на 300 гривень за тисячу кубів. Це гарний початок для подальших знижень, згідно зниження цін, які відбуваються на міжнародних ринках », – сказав Гройсман на виступі перед представниками ЗМІ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Гройсмана, він двічі звертався в компанію з жорсткими вимогами щодо зниження цін на газ для населення, проте результати з’явилися лише після другої спроби. Він також зажадав від «Нафтогазу» працювати на країну і надавати українцям дешевий газ. Крім того, Гройсман наполіг на тому, що не збирається ні з ким «грати в кота і мишей».

«Це другий раз, коли я поставив жорстку вимогу перед Нафтогазом (про зниження ціни на газ). Третього разу не буде. Тому нехай працюють на країну і збільшують видобуток українського газу, нехай шукають дешевий газ по всьому світу, щоб українці отримали його дешевше », – резюмував політик.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...