facebook

Вогняна трагедія у Києві: чоловік згорів живцем, ніхто не зміг допомогти

У п’ятницю, 26 квітня, на одній із заправок Києва сталася страшна трагедія. Один із співробітників помер в результаті несподіваного спалаху, передає Politeka.

 

НП сталася близько 21:40 на території транспортного підприємства за адресою вулиця Бережанська, 15 у Києві. Відомо, що загоряння сталося з невстановленої причини, але вогонь змогли погасити самі співробітники до прибуття рятувальників.

Проте пожежа встиг забрати життя однієї людини. Обгоріле тіло на місці пожежі виявили рятувальники вже по прибуттю на місце події.

Так, працівникам заправки вдалося загасити вогонь підручними засобами, але чоловік вижити не зміг. Очевидці стверджують, що на працівника АТП загорівся одяг.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Медикам, які прибули на місце трагедії, залишалося констатувати смерть чоловіка. На місці чергувало кілька екіпажів патрульної поліції, машина швидкої допомоги і одна пожежна машина.

Правоохоронним органам вдалося встановити, що померлий чоловік був 1958 року народження, а причиною трагедії стало переливання дизельного палива з сторонньої ємності.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...