facebook

Вже незабаром без головного лідера: “Квартал 95” знайшов заміну Зеленському

Після виборів президента шоумен Володимир Зеленський залишить проекти студії “Квартал 95”, в яких багато років був режисером-постановником, ведучим і актором. Про це повідомляє 24 квітня прес-служба проекту.

 

 

Відзначається, що замінять Зеленського “вже відомі глядачам зірки “Кварталу”.

Так, новим ведучим “Ліги сміху” стане Євген Кошовий, які також є одним з тренерів цього проекту, створеного студією “Квартал 95” і Drive Production.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У “Вечірньому кварталі” з’являться учасники команди “Дніпро”, актори й ведучі – Ігор Ласточкін і Юрій Ткач.
Відзначається, що записи нових випусків “Вечірнього Кварталу” і “Жіночого Кварталу” відбудуться на початку травня в Туреччині.
Надалі постановкою номерів будуть займатися Олександр Пікалов та Євген Кошовий.
Що стосується проекту “Розсміши коміка”, в дитячій версії Зеленського замінив Юрій Ткач.

“А ось хто займе місце Володимира в дорослій версії, стане відомо ближче до зйомок нового 16-го сезону проекту, який запланований на осінь”, – йдеться в повідомленні.

Окрім того, перший виступ творчого колективу без свого лідера відбудеться вже на початку травня в Туреччині. У найпопулярнішому шоу цього об’єднання – «Вечірній квартал» – до складу акторської трупи вже офіційно долучився гуморист Володимир Мартинець (капітан команди “Стадіон “Діброва”, найкращий актор “Ліги сміху” за підсумками 4 сезону). Хлопці вже взялися до репетицій, оскільки перші знімання за їхньою участю відбудуться зовсім скоро.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...