facebook

У Кременчуці знайшли тіло дівчини, яку шукали рівно місяць

У Дніпрі знайшли тіло дівчини. Вона та ще четверо молодих людей перекинулися на човні місяць тому. Одній дівчині вдалося виплисти, всі інші – потонули.

24 квітня знайшли тіло дівчини, яка перебувала в човні, що перекинувся під Кременчуком на Дніпрі рівно місяць тому.

“Приблизно за 3,5 кілометра від того місця, де трапилася подія. Де перевернувся човен. Тіло виявили волонтери, які пропливали повз”, — розповів директор КП “Кременчуцька рятувально-водолазна станція” Василь Білоус.

“Сьогодні близько 13 години волонтери разом з водною поліцією Кременчука, продовжуючи пошуки цієї дівчини, виявили її тіло неподалік острова, де вони попередньо відпочивали. Розслідування триває, після його завершення будуть ухвалені відповідні процесуальні рішення”, – сказав речник Нацполіції області Юрій Сулаєв.

Тіло дівчини впізнала мати, що перебувала разом із рятувальниками під час пошуків. Його вже передали родичам для поховання, повідомили в поліції.

“Представники водної поліції за допомогою спеціального пристрою побачили тіло у воді. І водолази витягнули його. Воно просто почало підпливати. Воно, це тіло, було неподалік від берега, в очереті. Шукали щодня, пошуки не зупинялися. Щодня о 8-й годині вони продовжувалися”, – розповіла речниця надзвичайників Світлана Рибалко.

Нагадаємо, 24 березня на Дніпрі перекинувся човен, у якому перебувало п’ятеро людей. 18-річна дівчина дісталася берега, четверо інших пасажирів — потонули. Усі — молоді люди віком до 26 років. Їхні тіла знайшли раніше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...