facebook

Цікаво подивитися на перевертнів! Усик зробив потужну заяву про перемогу Зеленського

Олександр Усик прокоментував вибори президента-2019, на яких переміг Володимир Зеленський. Український боксер, чемпіон світу висловив думку, що тепер “політиків-перевертнів” треба буде притягнути до кримінальної відповідальності. Відео відповідної заяви опубліковано в мережі.

 

 

Відомий спортсмен записав ролик за їжею. Він із сарказмом висловився про політичні перегони та її результати.

“Весна, гарний настрій. Все навколо зелениться. Цвітуть дерева. У нас новий президент. Чудово”, – сказав Усик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Боксер зазначив, що йому дуже хочеться подивитися на те, як деякі політики тепер будуть міняти “забарвлення”.

“Знаєте, дуже цікаво? Подивитися на тих перевертнів, які зараз будуть перевертатися, будуть перевтілюватися в інше обличчя”, – каже Усик.

Після нетривалої паузи він поділився думкою, що таких “перевертнів” насправді треба пробачити.

“Пробачити і посадити”, – підсумував чемпіон і розсміявся.

Варто додати, що тим часом прихильники Порошенко стрімко “перевзуваються”, присягаючи на вірність новому керівництву … Розповімо, хто вже встиг.

Риторика частини засобів масової інформації змінюється. Прикладів достатньо – це і українські журналісти, і російські, і західні. Наприклад, український підрозділ Deutsche Welle позбулося термінів “клоун” і “комік”.

Як тільки стало відомо, що Володимир Зеленський перемагає на виборах, з баз сайту “Миротворець” зникло ім’я його дружини – Олени Зеленської.

Окрім цього, Заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаев пише, що “вибір зроблений” – “ще не проштампований, але все зрозуміло. Він закликає не оцінювати -” подобається або не подобається “- цей вибір і вітає Володимира Зеленського з перемогою. У версії Муждабаева за підсумками публікації екзитполів, перемога Зеленського чесна, а її гарантом став “перший президент по-справжньому Незалежної України Петро Порошенко”.

Тут і міністр закордонних справ України Павло Клімкін, і лідер партії “Батьківщина”, і секретар Радбезу Олександр Турчинов.

Так що далеко ходити. Петро Порошенко теж змінив риторику. Тепер він говорить, що готовий рятувати Україну не від Зеленського, а разом із Зеленським.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...