facebook

Що прогнозує відома віщунка для українців в перший тиждень після виборів?

Відома віщунка і ясновидиця Лана Яр поділилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів по завершенню виборів. 

 

 

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня – 21 березня) На цьому тижні всі ваші думки і дії будуть спрямовані на рух до поставленої мети, можлива взаємодія з новою людиною у вашому житті, яка докорінно змінить долю. Що стосується здоров’я: чекайте повне відновлення енергетики, поліпшення фізичного стану.

На ваші любовні взаємини на цьому тижні буде впливати ваша родова спадковість, завдання та програми вашого роду. У ділових питаннях у вас не буде особливої можливості змінити хід подій. Порада: вам належить черговий ривок вгору в усіх сферах життя, проте зараз стоїть трохи зупинитися і поміркувати про майбутнє.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Бог Ярило (народжені 22 березня – 21 червня) Цей тиждень принесе вам бажання зупинки, повного занурення в себе. Життя привело вас до перехрестя. Зробіть впевнений крок тільки тоді, коли ваш внутрішній голос подасть сигнал. У питаннях здоров’я очікуйте загострення або виникнення родових захворювань.

Любовні стосунки можуть принести сумні несподіванки. Одноманітність, відсутність вогню може привести до різких поворотів подій. У ділових питаннях очікуйте можливі втрати, конфлікти. На жаль, велика ймовірність переживань і стресу. Порада: займіться на цьому тижні заняттям, яке вводить вас в стан медитації, занурення в себе, пізнання причин виникнення нинішніх подій.

Бог Купало (народжені 22 червня – 22 вересня) На цьому тижні ваш дух закликатиме вас встати на захист своїх цінностей, які дісталися від предків. Це може бути людина, матеріальна річ або ж духовні знання і традиції. Боги попереджають: очікується зло з боку. Що стосується здоров’я – чекайте різких змін. Якщо ви хворієте – попереду швидке одужання. Якщо ж ви здорові – слід бути акуратніше, можливі тілесні захворювання.

У любові чітко проявляться завдання, програми вашого роду. Будь-яка подія буде наслідком вчинків ваших предків. У ділових питаннях очікуйте початок нової справи, яке може допомогти вам виконати життєві завдання, стати заняттям всього вашого життя. Можлива поява надійного помічника. Порада: вибирайте серединний шлях, не впадайте в крайнощі і не йдіть напролом.

Бог Авсень (народжені 23 вересня – 21 грудня) На цьому тижні ви захочете відійти від усіх життєвих подій і глянути на них внутрішнім поглядом. Наскільки минуле впливає на те, що відбувається, як це відіб’ється на майбутньому? Якщо говорити про здоров’я: серйозно займіться підтриманням здоров’я серцево – судинної системи. Можливо, вам знадобиться санаторне лікування. Любовні стосунки відкриються для вас в новому світлі.

Можливі не приємні відкриття щодо вашого партнера. Не чекайте від нього романтичних вчинків і особливого героїзму. Поспостерігайте, можливо, і почуттів у нього до вас абсолютно немає. Що стосується трудових питань: настав час віддати те, що вам дуже цінно. Однак усвідомте, що даними вчинком ви зробите щасливішим інших. Порада: поринете всередину себе, відійдіть від соціальних справ, займіться рукоділлям або іншим ремеслом, яке допоможе вам абстрагуватися від ситуацій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...