facebook

У центрі Києва зловмисник викрав автомобіль патрульних і збив на ньому поліцейську: подробиці

В ніч на 22 квітня у центрі Києва було неспокійно. Так, прямісінько на Майдані зловмисник викрав автомобіль правоохоронців і збив на ньому поліцейську.

Трапився цей інцидент близько опівночі. На перехресті вулиць Хрещатик та Михайлівської екіпаж патрульної поліції працював за викликом: на місці буянила нетвереза компанія. Патрульні почали розбиратися в ситуації та встановлювати подробиці події, але у цей час до службового автомобіля Toyota Prius раптово підбіг невідомий чоловік та сів за його кермо.

Різко натиснувши на педаль газу чоловік розпочав рух, при цьому збив патрульну поліцейську, яка намагалася його зупинити, та здійснив викрадення службового авто,
– повідомляють у Нацполіції.

Автівку вдалося зупинити на Залізничному шосе. Викрадений службовий автомобіль заблокували та зупинили екіпажі патрульної поліції, зловмисника затримали. За словами правоохоронців, особа, що вчинила напад, скоріш за все перебувала у важкому стані наркотичного сп’яніння.

Постраждалу внаслідок наїзду патрульну шпиталізували до лікарні з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку. Медики оцінюють її стан як задовільний.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...