facebook

Багатодітну українку схопили силовики: “серйозний злочин”, деталі

Українка з дітьми хотіла перетнути кордон, щоб потрапити на окуповані території. Дану інформацію оприлюднили журналісти, посилаючись на власні джерела в МВС.

 

Повідомляється, що багатодітну українку підозрюють у спробі скоєння страшного злочину – трефікінгу (торгівлі людьми).

Як відомо, силовики Грузії затримали багатодітну українку, яка прибула в країну з 10-ю малолітніми дітьми. Відзначається, що жінка хотіла перейти з ними з Грузії на окуповану територію Абхазії.

“Згідно інформації, яка надійшла до Міністерства внутрішніх справ інформації, 8 квітня 2019 року рейсом Москва-Тбілісі до Грузії прибула громадянка України разом з 10-ма малолітніми дітьми. Згідно з документацією, якою володіє відомство, всі неповнолітні є дітьми цієї жінки. Дана громадянка збиралася перейти з дітьми з Грузії на окуповану територію Абхазії”, – зазначили джерела в МВС Грузії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Багатодітна українка викликала підозри у грузинських силовиків тим, що, згідно з документами, четверо з 10 дітей нібито народилися в 2017 році.

“Так як даний факт викликав обґрунтована підозра, що справа містить ознаки трефікінга, МВС почало розслідування у першій частині статті 143 КК Грузії (торгівля людьми – трефікінг), в рамках чого проводяться активні оперативні та слідчі дії, щоб встановити, чи є факт торгівлі людьми. У рамках слідства ведеться активна співпраця з іноземними партнерами”, – стверджують в силовому відомстві.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...