facebook

Дівчина розвела у нарощених віях огидних створінь: майстер мало не зомліла

За нарощеними віями потрібен особливий догляд. Зазвичай дівчата модниці зберегти ефект від дорогої процедури довше, тому часто ігнорують та не виконують вказівок спеціалістів, і це вилазить їм боком. У цьому переконалась одна з клієнток салону краси в російському Астрахані.

 

 

Як правило, після нарощування вій, майстер радить мінімізувати будь-який контакт з віями, не торкатися їх, не мочити, не фарбувати. Як відомо, зазвичай краще “недо”, ніж “пере”. Але точно не цього разу.

Серед рекомендацій “не чіпати”, одна з красунь ну дуже буквально сприйняла пораду. І ось, що отримала в результаті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Багато дівчат скаржаться на те, що вони втрачають вії за вмивання, так як не можуть залишати очі неочищеними. Що ж, мабуть, ця дівчина послухала рекомендації не чіпати очі з усією душею. Бо, не будемо кривити душею, у цієї любительці красивих вій з’явилися воші… на віях.

Випадок стався в одному з салонів краси в Астрахані. Дівчина з’явилася або на корекцію, або розібратися, що ж це свербить. Не суть. Майстер була в шоці, таке явно не часто побачиш.

Тепер дівчині доведеться проходити курс лікування та витравлювати паразитів. Звичайно, про нарощування доведеться на якийсь час забути.

На думку майстра салону, воші привільно почувалися в віях саме через нарощування, так як приклеєні волоски складали там справжні зарості. Плюс до всього клієнтка не промивала їх – це очевидно. Звичайно, паразити не матеріалізувалися там з нізвідки, але правильна гігієна точно б виправила становище.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...