facebook

Убивство в Тернополі: у зарізаної дівчини знайшли сліди укусів

У Тернополі сталося дивне вбивство власниці тату-салону. На її тілі знайшли укуси, а в орієнтуванні поліція описала підозрюваного з іклами в роті й очима, як у демона.
У Тернополі вбили майстра тату Тетяну Подашевську. В орієнтуванні поліція описала підозрюваного з іклами в роті й очима, як у демона, повідомляє ТСН.

За інформацією ЗМІ, дівчині було 27 років. Кілька ножових поранень не залишили постраждалій жодного шансу на життя. Її знайшли мертвою вранці в орендованій квартирі на восьмому поверсі багатоповерхівки в спальному мікрорайоні Тернополя, де Тетяна і її співмешканець проживали останні кілька років.

“Вони були примітні, оскільки були всі в татуюваннях. Мали тату-салон свій”, – кажуть сусіди.

Нещодавно співмешканець з’їхав від дівчини жити до Вінниці, і в ніч вбивства його в квартирі не було. Копи розшукують товариша пари 26-річного Андрія Горбатюка, якого підозрюють у вбивстві. На сайті поліції фото чоловіка незвичайної зовнішності, а в орієнтуванні позначені прикмети: ікла в роті і очі, як у демона. Про підозрюваного просять відразу повідомляти правоохоронцям.

Зовнішність хлопець кардинально змінив п’ять років тому. У нього розрізаний навпіл язик, змінена форма вух, зроблений татуаж очей. Колір білків змінювала саме Подашевська, яку знайшли вбитою. Крім того, у хлопця є вшиті під шкіру голови невеликі роги. За інформацією місцевих журналістів, мама хлопця розповіла, що в ніч злочину син повернувся додому і зізнався у вбивстві, після чого взяв з дому кілька сотень доларів, переодягнувся і пішов з квартири.

Тату-салон, в якому працювала Тетяна, зараз закритий – швидше за все, вона обслуговувала клієнтів вдома. Слідство встановлює, чи дійсно був у неї в гостях цієї ночі. І схоже, є докази цього – з надійних джерел в правоохоронних органах стало відомо, що на шиї вбитої були характерні рани від іклів, немов дівчину хтось погриз.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...