facebook

Під Вінницею побудують великий завод

У Тростянецькому районі Вінницької області почалося будівництво заводу вартістю 14 мільйонів доларів.

 

 

Як повідомили в прес-службі компанії «Дакс Бунге Україна», мова йде про підприємство з переробки кукурудзи, чиї виробничі потужності складуть 100 тисяч тонн в рік вартістю в $ 14 мільйонів. На території України це перший завод подібної потужності. Масштабне будівництво «Дакс Бунге» розгорнулося в с.Демковци Тростянецького району.

Відомо, що на підприємстві буде встановлено сучасне обладнання: італійська лінія. До кінця поточного року заплановано завершення будівництва логістичного комплексу. Вже цієї осені він буде задіяний в якості елеваторного комплексу. До осені 2020го року, до нового аграрного сезону, адміністрація компанії збирається повністю завершити будівництво комбінату потужністю 300 тонн переробки кукурудзи щодня (100 тисяч тонн в рік).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вінницька область була обрана для будівництва через постійне збільшення врожайності в даному регіоні. Підприємство буде переробляти тверді сорти кукурудзи, вирощуваної аграріями області. Також сировину буде надходити і з інших областей України. 20% готової продукції буде надходити в реалізацію всередині країни, 80% – піде на експорт. Завод буде займатися і додатковими видами діяльності – виробництвом висівок, продуктів для виробництва пива і для сухих сніданків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...