facebook

Справа харківських канібалів: підозрюваним продовжили арешт

Вчора під час засідання в Орджонікідзевському районному суді Харкова двом підозрюваним у скоєнні вбивства з розчленуванням та канібалізму продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Харківської області Віта Дубовик.

“Вчора в Орджонікідзевському районному суді Харкова (двом чоловікам, підозрюваним у скоєнні вбивства з розчленуванням та канібалізму —ред.) продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці”, — сказала Дубовик.

За її словами, дати наступного засідання ще не призначили.

Нагадаємо, цілий низка експертиз у справі батька та сина, які підозрюються у вбивстві та канібалізмі, ще триває. Зокрема це цитологічні експертизи об’єктів вилучених з місця злочину.

2018 року на початку жовтня батько з сином, 41 та 20 років, познайомилися на вулиці з майбутньою жертвою та запросили його до себе в гості. За чаркою 45-річний гість розповів, що раніше працював правоохоронцем. Це викликало підозри у батька, оскільки раніше він мав проблеми із законом. Тож нетверезі родичі вирішили вбити чоловіка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...