facebook

Гоночна автівка на шаленій швидкості протаранила натовп, людей розкидало по окрузі

Гонки не дарма вважаються одним з найбільш небезпечних видів спорту, причому не тільки для самих гонщиків, але також і для глядачів. Нерідкі випадки, коли водій не впорався з керуванням під час виконання складних трюків або проходження крутих поворотів на запаморочливих швидкостях. У більшості випадків досвід гонщиків дозволяє уникати серйозних наслідків, але іноді без постраждалих обійтися не вдається.

 

Нещодавно черговий трагічний випадок стався у Швеції, де гоночний автомобіль вилетів з траси і врізався прямо в натовп глядачів під час проведення змагань у шведському місті Рімбу. За інформацією місцевих ЗМІ, в результаті події травми різного ступеня тяжкості отримали п’ять чоловік.

Зокрема, двоє з них відбулися травмами середньої тяжкості, ще троє отримали серйозні, про що розповів представник поліції Стокгольма Карина Скагерлінд. Вона зазначила, що стан одного з постраждалих викликав необхідність у його транспортуванні в медичний заклад гвинтокрилом. Також повідомляється, що сам гонщик ніяких ушкоджень не отримав.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...