facebook

НП у Дніпрі: людей замкнули в літаку, інших терміново евакуюювали

14 квітня, з аеропорту евакуювали весь персонал і пасажирів після надходження анонімного повідомлення про мінування. Про це повідомляє управління ГСЧС в Дніпропетровській області.

 

Як зазначається, близько 16:00 в аеропорту почалася евакуація пасажирів і персоналу з будівлі терміналу. У той же час пасажирів рейсу “Київ – Дніпро”, що приземлилися тільки перед цим, не випускають з літака. Зараз робота аеропорту повністю паралізована, його оглядають вибухотехніки, кінологи і правоохоронці.

Пізніше також надійшли повідомлення про мінування будівель торгового центру “Пасаж” і торгово-розважального центру “Караван”, звідти також були евакуйовані люди. У свою чергу адміністрація ТЦ “Пасаж” відмовилася проводити евакуацію і закривати комплекс. Рятувальники і патрульні працюють на місці події.

За даними облуправління ГСЧС, повідомлення про мінування аеропорту надійшло о 16:10, про мінування ТЦ “Пасаж” – о 16:19, і о 16:35 – про мінування ТРЦ “Караван”. Їх приміщень проведена евакуація, в них працюють вибухотехніки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...