facebook

“Нац*ст!”: Касирка напала на покупця через українську мову на очах у натовпу

Касирка “Епіцентру” обізвала покупця через українську мову. “Нацист” почув чоловік на свою адресу в одному з магазинів популярної торгівельної мережі.

Про це пише Олександр Лозовий:

«Сьогодні в ЕПІЦЕНТРІ (Київ, Кільцева дорога, 1Б) опинився в епіцентрі відвертої українофобії. Підійшовши до каси, увічливо привітався, але касир Олена Камєнєва продовжувала обслуговувати мене московською мовою. Коли ж я тактовно попросив, щоб спілкувалася зі мною державною мовою, то її неначе щось вкусило, вона КАТЕГОРИЧНО відмовилася це робити, обізвала мене нацистом і сказала що, “ми їх тут скоро повбиваємо” (???)».

Чоловік розповідає що попросив викликати адміністратора:

«Підійшла старший касир (??) Юлій Стадник і, вибачившись за колегу, прекрасно мене обслужила. Правда сказала, що в Епіцентрі не вимагають, щоб клієнтів обслуговували державною мовою».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Своє враження покупець залишив у книзі відгуків на стійці адміністратора.

Він додав про жінку, що образила:

«А ось і вона – відверта українофобка на прізвище Камєнєва! Цікаво, чи відгукнеться хто з адміністратрації Епіцентра К?».

Пізніше стало відомо, що чоловікові зателефонували:

«Щойно мені телефонував директор гіпермаркету пан Олександр, Він щиро вибачився за ситуацію, яка сталася напередодні. Пообіцяв, що касирка, яка відмовилася мене обслуговувати державною мовою і обізвала нацистом, більше не буде працювати у цьому гіпермаркеті».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...