facebook

“Вони не підозрюють, що втрачають дорогоцінні хвилини”: історія українки, яка вирішила змінити все і не прогадала

Українка з радістю повернулася на Батьківщину, але її зустріли лише сірість, бруд і вічні крики перехожих

 

Українцям все частіше і частіше здається, що життя їх земляків, які виїхали за кордон складається краще, ніж у них. Платять більше, умови проживання краще, та й взагалі ставлення до людей не зрівняється з нашим. Однією такою історією українки, що відправилася на заробітки, поділився і українець на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Ця історія про те, як чоловік погодився допомогти своєму товаришеві і зустрів його тещу, яка приїжджала з Іспанії, в аеропорту.

“Ну, і де твоя тітка з баулами? Півгодини чекаю – немає. Давай її номер, чи що.” – сказав своєму другові обурений Петро.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Набравши за вказаним номером, чоловік почув, що телефон дзвонить у когось поруч, а повернувшись він був вражений. Перед ним стояла симпатична білявка в бірюзовому костюмі, якій даси максимум 35-37 років.

Десять років тому визначення “тітка з баулами” їй би ідеально підійшло. Адже саме тоді вона вирішила, що гідна більшого ніж чоловік-алкоголік, життя в злиднях і вічне жебрацтво. В той момент вона кинула все і переїхала в сонячну Іспанію.

“Замучена щоденною важкою працею біля худоби, пиятикою і жадібністю чоловіка, вона виїхала по туристичній візі для того, щоб влаштуватися нелегально на роботу і тяжко працювати, бо двом донькам треба і вдягтися, і вчитися, і заміж виходити…”

Ці 10 років змінили її не тільки зовні, але і внутрішньо, адже вона тепер точно ніколи не стане “тіткою з баулами” і вже точно не допустить, щоб таке сталося з її дітьми та онуками. Жінка повернулася на Батьківщину, її засмучували похмурі сірі будинки, люди навколо, що весь час сварились і взагалі все те, що відрізняло Україну вд того місця де вона провела останні роки.

“Відвикла я від всього цього” – прошепотіла жінка своєму супутнику, а йому залишилося тільки відповісти “Звикайте”, адже він знав, що чекає її в потязі, але вирішив поки не розчаровувати людину, який через стільки часу повернувся на Батьківщину.

Ця історія є досить показовою і українці поспішили відреагувати на неї в коментарях:
“Життєва історія, актуальна для України, особливо для західної.”, “Трохи образливо за нашу країну. А так цілком життєво.”, “Збільшення статків дає можливість гарно і молодо виглядати”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...