facebook

Дурість, висмоктана з пальця! Друг Дитинства Зеленського зробив потужну заяву

Співзасновник студії “Квартал 95” Денис Манжосов заявив 11 квітня в ефірі телеканала “Прямий”, що не збирався на прес-конференції викладати компромат на свого колишнього товариша, кандидата у президенти, актора Володимира Зеленського, а хотів тільки задовольнити цікавість журналістів, які запитували про причини його звільнення зі студії “Квартал 95” у 2013 році.

 

 

Він спростував чутки про те, що в Зеленського є пристрасть до наркотиків.

“Я кажу вам, що це неправда. Це дурість, висмоктана з пальця, – сказав Манжосов. – Такі запитання просто недоречні, вони не обґрунтовані, вони працюють виключно на фарс, на шоу-бізнес”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Манжосова, він готовий зустрітися з колишніми колегами по “Кварталу 95” і дізнатися, чому вони думали, ніби за прес-конференцію йому було заплачено гроші. Він уважає, що в команді Зеленського побоювалися провокацій.

“Незважаючи на те, що сталося кілька років тому, не може бути такого, щоб я говорив що-небудь у бік своїх дитячих, юнацьких товаришів”, – додав артист.

Додамо, що телеведучий “Прямого каналу” Матвій Ганапольський 20 хвилин розпитував екс-учасника “Кварталу 95” Дениса Манжосова про наркозалежність Зеленського. Але в підсумку отримав негативну відповідь.

Водночас, здивувалися тому, що відбувалося в студії навіть ті журналісти, які раніше підтримували курс Порошенка.

“Манжосов прийшов на “Прямий “. Ганапольський намагався вичавити з нього бруд. Жалюгідна видовище. Колишній друг Зеленського дав зрозуміти, що питання ведучий ставить некоректні, нічого поганого про своїх колишніх друзів він говорити не збирався і не буде. І передачу швидко завершили. Це просто дно”, – пише Петро Шуклінов.

А політолог Валентин Гайдай називає те, що трапилося на “Прямому” “розгромом в лігві ворога”.

“Прихильником Зеленського мене точно не назвеш, але те, що сьогодні відбулося на каналі “Прямий”- це шедевр, – пише політолог.

“Було прийнято рішення запросити його на порошенківський канал “Прямий”, щоб він там “злив” компромат на Зеленського. І ось, Манжосов приходить на “Прямий”, сідає навпроти Ганапольского, який вже потирав руки в надії на компромат, але … облом!

Манжосов незворушно, спокійно каже, що нічого поганого про Зеленського сказати не може. Ошелешений Ганапольський задає від безвиході пряме запитання – Зеленський наркоман? На що Манжосов так само холоднокровно відповідає, що ніколи не бачив Зеленського приймає наркотики.

Оцініть рівень “журналістики”. Це був розгром в лігві ворога! По-різному можна ставитися до Зеленського, але ефір з Ганапольським і Манжосовим на “Прямому” – це повний крах і ганьба команди Порошенка.

Це показує їх безпечність, непрофесіоналізм і примітивні методи боротьби проти опонентів, – підсумовує політолог.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...