facebook

П’яний водій “прокатав” патрульного на капоті авто з маленькою дитиною

У місті Слов’янськ Донецької області нетверезий водій збив патрульного поліцейського і майже 100 метрів провіз його на капоті. У цей час в автівці перебувала 2-річна дитина. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції України, передає УНН.


Так, учора ввечері патрульні зупинили автомобіль Hyundai за порушення Правил дорожнього руху. Проте водій за кермом відмовився спілкуватися з поліцейськими та зачинився всередині авто. Тоді інспектор вирішив зафіксувати номерні знаки автомобіля, однак водій запустив двигун, різко рушив вперед, наїхав на патрульного та провіз його на капоті близько 100 метрів. На заклики зупинити правопорушення він не реагував.

У цей час повз проїжджав екіпаж відділення безпеки дорожнього руху патрульної поліції. Після тривалого переслідування заблокувати авто порушника і затримати водія вдалося вже за містом.

“Як виявилося, чоловік за кермом мав ознаки алкогольного сп’яніння. Весь час, поки він втікав, у салоні перебували 2-річна дитина та пасажир”, – прокоментували у патрульній поліції.

У результаті на правопорушника склали адмінматеріали за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст.126 (Керування без документів) та ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку) КУпАП.

Як зазначили у патрульній поліції, затриманий вже має проблеми з законом: його притягували до відповідальності за нетверезе керування. Наразі щодо нього тривають слідчі дії в іншій справі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щодо постраждалого патрульного, то внаслідок наїзду він отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до травматичного відділення.

Справою займаються слідчі. Наразі Слов’янський суд обирає запобіжний захід щодо водія-порушника.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...