facebook

Їли шпалери і власні випорожнення: 3-й рік судять жінку, яка на 9 днів зачинила дітей в квартирі

Третій рік у Києві тривають суди в справі 22-річної Владислави Трохимчук. Вона зачинила на 9 днів без їжі і води двох дітей в орендованій квартирі. Сама із новонародженою донькою поїхала жити до співмешканця. Діти їли шпалери і навіть власні випорожнення, за словами власників квартири. У результаті хлопчик помер, дівчинку вдалося врятувати.

Каялася у вчинку жінка лише у перші місяці. Але тепер – обвинувачена вже сміється. В суді завжди мовчить. Вчергове з’являється із новим кольором волосся. Та з обручкою на руці. У СІЗО ходять чутки, у неї начебто є якийсь покровитель – чоловік, який оплачує також адвоката.

Нескінченний процес дратує вже навіть суддів. Прокурори не можуть забезпечити виклик чотирьох свідків, серед них головний – Антон Подчапко. Він – той чоловік, до якого пішла Владислава від двох дітей, повідомляє ТСН.

Він каже, пояснення цього нема, а розсудить – Бог. Заявляє, що вже неодноразово його допитували слідчі, про залишених дітей він не знав. На запитання, чи знає він, що на нього вже два роки чекають в суді, каже, що захворів.

Наступне засідання призначили на 13 травня і звертаються до прокурорів – аби зважили, що вже порушують “розумні” строки розгляду справи. У прокуратурі виправдовуються – не їхня провина.

“З боку прокуратури не може бути ніякого затягування. Думаю, що це все ж таки до суду питання – коли”, – кажуть там то зазначають, що влітку засідання будуть проходити трохи рідше, ніж зараз.

Затягування процесу затягує і позбавлення батьківських прав горе-матері. Тож, дві її доньки досі живуть у патронатній родині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Обвинуваченій загрожує від 7 років до довічного ув’язнення – але ніхто не може спрогнозувати, коли оголосять вирок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...