facebook

Найсильніші молитви про захист дітей

Найсильніша молитва – та, що йде від душі, підкріплена величезною любов’ю і бажанням допомогти. Саме тому материнські молитви вважаються найсильнішими. З цими молитвами можна звернутися до святих з проханням про захист дітей (своїх, або хрещеників і онуків) від горя, скверни, зла, нещасть і хвороб. Молитви підходять як для новонароджених немовлят, так і для захисту дітей постарше або дорослих.

 

 

Материнська молитва про захист дітей від зла і неприємностей

У православ’ї є багато материнських молитов, однак найкращими з них вважаються молитви, звернені до Господа. Про ці найсильніші молитви потрібно пам’ятати завжди. Якщо мати, яка б вимолює Божої допомоги, вивчить ці молитовні рядки і буде читати їх щодня, вона забезпечить своєму чаду захист від бід.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«О, Господь наш милосердний! Звертаю слова свої до Тебе, бо потребую допомоги Твоєї! Почуй і допоможи уберегти дітей моїх від зла і печалей. Віджени від них зло і спокуси. Тільки Ти можеш допомогти, о Великий Батько. Так нехай діти мої не відають напастей, хвороб і неприємностей. На віки вічні. Амінь».

Якщо читати молитву кожен день просто не вистачає часу, або ви забуваєте про це в турботах, є інший вихід. Спробуйте зробити дитині талісман. Напишіть на листку цю молитву, міцно складіть і покладіть його дитині в портфель, гаманець або кишеню, щоб вона завжди з собою носила оберігаючі від нещасть слова.

Молитва Божої Матері про захист дитини під час хвороби

Материнська молитва, звернена до Божої Матері, також буде сильною. Ця молитва здатна захистити дитину під час хвороби. Будь-яка мати знає, що сила материнського слова, підкріплена сильним бажанням допомогти, володіє воістину могутніми властивостями.

«О, Пресвята Діво Маріє! Прошу Тебе, прости мені гріхи мої і попроси благословення перед Господом, бо Ти стоїш поруч з ним, і довіряє він Тобі. Почуй і подаруй моїм дітям своє заступництво і захист. Зміцни їх дух, вбережи від хвороб і настав на шлях істинний. Так восславлю я Тебе на віки, і ім’я Твоє світле прославляти ніколи не перестану. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь».

Молитва матері Господу про захист дітей

Це дуже проста, але не менш сильна молитва, яка забезпечить вашій дитині могутній захист. Важливо читати її від чистого серця, не забуваючи про щирість, адже це особливий діалог, благання. Будьте чесні з собою, і тоді Господь обов’язково почує вас.

«О, Господь всемогутній! Спаси і збережи моє чадо, вбережи і захисти від всіх бід. Та ніколи нехай не добереться до нього зло. Нехай повз проходять всі біди і печалі, всі смуток і туга. Направ його на шлях праведний і подаруй своє благословення. Так нехай всі його мрії збудуться, та будь поруч з ним в усі моменти тяжкі і складні. Пошли ангела-хранителя до моєї дитини, та хай він його вічно охороняє і береже. На віки вічні. Амінь».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...